U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Even voorstellen

 


Wij  zijn Piet van Kesteren & Helene van Veen

 

Nadat we getrouwd zijn in 1987 (gescheiden in 2014) wilde we graag een bouvier, dit omdat ik (Helene) met bouviers ben opgegroeid.   

 

Onze eerste bouvier van ons zelf kwam ik 1988  Hedda en kwam bij de Ceberushof vandaan, zij mocht helaas maar 6 jaar oud worden.

 

In de tussentijd werd onze zoon geboren en 6 jaar later onze dochter, we hadden het er druk mee en besloten even geen bouvier te nemen, maar zonder hond konden we niet en er kwam een Golden Retriever Lobke hebben haar 12 jaar gehad een hele lieve hond.

 

Maar een bouvier bleef ons toch trekken , de kinderen waren inmiddels al ouder en zijn toch weer voor een bouvier gegaan.

 

Deze bouvier komt bij Van Aqualand Bouviers (werklijn) vandaan en heet Hannah en is weer een teef.  Hannah is een vrolijke boef enigzins waaks en werkt graag voor je , we zijn toen met haar gaan trainen bij BDS Spijkenissen . In die tijd trainde de fokker van Hannah daar ook heel leuk dus, zij had het zusje van Hannah en er was daar nog een zus en twee broers.

 

Toen Hannah ruim een jaar was namen we er nog een teef bij Ashley deze boef kwam van de Dambaern Hoeve (showlijn) vandaan , deze fokker konden we van de training bij de BDS , ook met Ashley hebben we daar training gedaan.

 

Alsof 2 bouviers niet genoeg was wilde onze zoon ook een bouvier voor zichzelf hij was inmiddels 19 jaar.   De fokker van Ashley had een nestje dus komt onze 3e bouvier Vienna daar vandaan, het trainen werd minder maar we hebben nog wel de puppen training met Vienna gedaan. Langzaam kwamen we op de show terecht en zijn met trainen gestopt. Vienna deed het goed op de shows en is een mooie boef , ook Ashley liep wel eens shows.

 

Vienna heeft inmiddels de volgende titels op zak : Nederlands jeugdkampioen,Nederlandskampioen ,Luxemburgskampioen , Sloveenskampioen , European Winner 2010 en int. Schoonheidskampioen.

 

Al onze bouviers zijn geslaagd voor de Alpha test.

 

Onze wens was een nestje te fokken , hebben een kennelnaam aangevraagd, en hebben Vienna laten  röntgenen dit was allemaal in orde , Vienna heeft inmiddels een nestje gekregen  (08-08-2013) waaruit wij  een teef hebben gehouden Doutzen  en zij kan de kennelnaam voort kan zetten.

in 2014 is onze jongste bouvier gekomen Titzie  van bouvierkennel Bouvi-Buzi